Ο χώρος μας

Κβαντική Θεραπεία

ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΚΡΥΩΝ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟ ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ-ΚΑΝΑΔΑ ΣΤΙΣ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2008.

kvantiki therapeia

Βρίσκεστε σε μια νέα ενέργεια. Το ανθρώπινο σώμα είναι ενδιαφέρον. Είναι ένα βιολογικό κομμάτι ,που είσαι εσύ ,αλλά συχνά φαίνεται σαν να βρίσκεται σε άλλο δωμάτιο. Δηλαδή εννοώ ότι δεν υπάρχει αληθινή επικοινωνία ανάμεσα σε εσένα και το σύστημα σου. Έχει σχεδιαστεί να επικοινωνεί μαζί σου μόνο μέσω του πόνου. Αυτό είναι όλο. Είναι μία μονοδιάστατη άποψη που σου δίνεται εγκαίρως ,ώστε να επιβιώνεις-για παράδειγμα να ξέρεις αν πατάς αναμμένο κάρβουνο. Επίσης να γνωρίζεις αν κάτι σε πληγώνει ,ώστε να το αποφεύγεις. Ο πόνος φαίνεται αρνητικός και πάντα σαν πρόκληση. Όμως είναι από τα σπουδαιότερα δώρα σου ,καθώς σε προφυλάγει από κακοτοπιές…………………………

 

Κάθε τμήμα του DNA έχει ένα πεδίο γύρω του. Κάθε τμήμα του DNA βρίσκεται σε ένα άλλο τμήμα του DNA και ένα πεδίο περιβάλλει ένα πεδίο ,που περιβάλλει άλλο πεδίο. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ,γιατί στον εσώτερο κόσμο μπορείτε να μιλήσετε στο σώμα σας ,σαν ένα πράγμα, ενώ υπάρχουν τρισεκατομμύρια κομμάτια του?

Εντός του DNA υπάρχει μία πνευματική συνιστώσα. Στο DNA υπάρχει ένα κομμάτι του θεού ,ένα κομμάτι της εστίας. Υπάρχει μια κβαντικότητα της πραγματικότητας. Δηλαδή ,όταν αρχίσεις να μιλάς στο σώμα σου ,είναι μία ολόσωμη εμπειρία. Δεν χρειάζεται να απευθυνθείς στο δάχτυλο του ποδιού ή τον αγκώνα σου. Απευθύνεσαι στο σύνολο ,γιατί ακούει αμέσως όλο. Είναι έτοιμο να ακούσει το «αφεντικό». Υπάρχουν εκεί τρισεκατομμύρια κομμάτια του DNA ,όμως ποτέ δεν τους μίλησες! Απλώς ελπίζεις ότι λειτουργούν σωστά και αν όχι ,λαμβάνεις πόνο.

«Εντάξει Κρύων. Πώς να το κάνω? Με ποιο τρόπο μπορώ να θεραπευτώ?».

Το θέμα είναι το εξής: Οι άνθρωποι αμφιβάλλουν για οτιδήποτε εναντιώνεται  σε όσα αντιλαμβάνονται. Λοιπόν ,αγνή πρόθεση είναι η απάντηση. Η συνείδηση αλλάζει την πραγματικότητα! Είναι χρυσός για το Πνεύμα κι όμως είναι αόρατη για εσάς. Δεν μπορείς να προσποιηθείς την αγνή πρόθεση. Είναι η πρόθεση ,όταν πέφτεις στα γόνατα. Είναι η πρόθεση όταν έχεις σοβαρά προβλήματα. Είναι η πρόθεση όταν λες: «Θα κάνω οτιδήποτε! Βγάλε με από αυτήν την κατάσταση». Είναι ισχυρή. Αλλά γνώριζε το εξής: Δεν χρειάζεται να περνάς δοκιμασία ,για την αγνή πρόθεση με την καρδιά σου ,τα συναισθήματα σου ,όταν είσαι έτοιμος να αρχίσεις και λες: «Τώρα είμαι έτοιμος και το κάνω».

«Εντάξει Κρύων. Πόσο συχνά πρέπει να το κάνω αυτό?».

Η απάντηση είναι μία! Δεν σου αρκεί αυτό? «Λοιπόν δεν το καταλαβαίνω ,οπότε θα το ξανακάνω ,ούτως ή άλλως. Θα το κάνω συχνά. Θα το κάνω κάθε μέρα». Καλώς. Δεν βλάπτει να το κάνεις ,ίσως όμως σιγά-σιγά να απορροφήσει όλο σου το χρόνο! Το κλειδί δεν είναι η επανάληψη. Ποτέ δεν ήταν. Όσο πιο υπερδιάστατος  είσαι ,τόσο πιο πολύ θα καταλάβεις. Αγνή πρόθεση. Μια φορά. Μόνο αυτό χρειάζεται. Αν δεν το νιώθεις εντάξει ,προχώρα και κάντο ξανά. Δεν βλάπτει. Αυτό είναι εύκολο.

Το πιο δύσκολο είναι η θεραπεία – η ίαση μιας ασθένειας στο σώμα σου, σε τέτοιο βαθμό, που να μην ξαναγυρίσει. Ποτέ! Στην νέα ενέργεια αυτή ενέργεια ,μπορείς να αρχίσεις τώρα να κάνεις υπερδιάστατη θεραπεία. Πρέπει να είσαι πολύ συντονισμένος κι ελαφρώς έξω από το 3D πεδίο. Ας πούμε λοιπόν ότι επιθυμείς να θεραπεύσεις μια πάθηση μέσα σου. Θεωρείς ότι κάποια στιγμή την έπαθες ,κάποια στιγμή χειροτέρεψε και κάποια στιγμή το σώμα σου είπε ότι βρίσκεται εκεί. Ο εγκέφαλος σου το έχει θέσει σε πολύ ευθεία γραμμή. Βρίσκεται στο 3D πεδίο. Τώρα ερχόμαστε να πούμε ότι μπορείς να το θεραπεύσεις ,με υπερδιάστατη αγνή πρόθεση. Πράγματι μπορείς να το κάνεις..

Κάθε πνευματικό μονοπάτι στη γη ,ορίζει ότι αλλάζεις μέσω της αγνής πρόθεσης. Κάθε θρησκεία σου δίνει την δυνατότητα να μετανοήσεις και να αλλάξεις κυριολεκτικά μέσα σε λίγα λεπτά. Η αγνή πρόθεση ήταν πάντοτε η απάντηση και η θεότητα εντός των κυττάρων σου ,που περιμένει την δέσμευση. Δες το νοερά: Έχεις μια πάθηση. Τώρα θα την εξαλείψεις. Σε μια υπερδιάστατη κατάσταση αγνής πρόθεσης ,αυτό που βλέπεις (νοερά) είναι την κυτταρική σου δομή να επιστρέφει σε κάποια χρονική στιγμή ,προτού καν εκδηλωθεί η πάθηση! Καταλαβαίνεις την θεραπευτική δύναμη του Ανθρώπου? Καταλαβαίνεις τι δυνατότητες υπάρχουν ,να σε πάει πίσω σε μια συνείδηση προτού συμβεί οτιδήποτε ,προτού καν εισβάλει ανάρμοστα στο σώμα σου? Κάθεσαι εδώ σε μια ενέργεια που είναι σαν μαγική με την αγνή πρόθεση. Άκουσε με. Εάν έχεις μια γενετική προδιάθεση και προσπαθείς να θεραπεύσεις τον εαυτό σου από μια σημαντική πάθηση ,άκου τον τρόπο που το σύστημα το χειρίζεται αυτό. Το γενετικό ελάττωμα που δημιούργησε το θέμα κατά το παρελθόν ,στους συγγενείς σου ,θα εξαφανιστεί μέσα σου. Όμως το γενετικό αυτό ελάττωμα που μπορεί να συνεχίσει και να φέρει μια πάθηση στα υπάρχοντα παιδιά σου ,επίσης θα απομακρυνθεί. Το DNA σου θα αλλάξει και αυτό θα αντηχήσει πνευματικά ,μέσα στις προδιαθέσεις των παιδιών σου. Ο ΚΥΚΛΟΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ!!!!!

Ευλογημένος είναι ο Άνθρωπος που παίρνει αυτό το μήνυμα στην καρδιά του και το πιστεύει ,καθώς αυτός είναι ο τρόπος και θα φανερωθεί με τον καιρό.

Κι έτσι είναι !!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΡΥΩΝ