Ο χώρος μας

Σεμινάρια Επικοινωνίας (2018)

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Στον χώρο ΑΛΜΑ διεξάγονται σεμινάρια Επικοινωνίας που έχουν σκοπό να σας μυήσουν σε έναν διαφορετικό κόσμο εκεί όπου το μυαλό και η λογική σταματάνε  να παίζουν τον κυρίαρχο ρόλο. Θα μάθετε να αναγνωρίζετε τα μηνύματα  και τις ενέργειες που υπάρχουν γύρω σας  και πολύ συνειδητά  πλέον θα αρχίσετε να αλληλεπιδράτε μαζί τους. Ένα πολύ βιωματικό σεμινάριο που θα σας αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε και την οπτική σας για αυτά που υπάρχουν γύρω σας αλλά κυρίως για την μοναδική φωνή που υπάρχει μέσα σας τον "αληθινό σας Εαυτό".

Και μην ξεχνάτε ότι είμαστε κάτι πολύ περισσότερο από ένα ανθρώπινο σώμα.

ΜΟΝΟΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

ΩΡΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:        10:00 – 17:00

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!!!!!!

 

Τι είναι η αληθινή Επικοινωνία


ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

channelling Είσαι εδώ για να εκτροχιαστείς από την άκαμπτη μοίρα σου, για να αλλάξεις το αδύνατο...

δεν υπάρχουν εκατοντάδες προβλήματα για να λύσεις, μα μόνο ένα: εσένα!!!!!

Η πραγματική νίκη, η λύση, είναι μία: Επιστροφή στον Εαυτό σου!!!!!!! Γύρνα πίσω στην ακεραιότητα, να είσαι ολόκληρος, μοναδικός...

Αγάπησε τον Εαυτό σου μέσα, με όλες σου τις δυνάμεις και τα πάντα στον κόσμο θα είναι τέλεια. Τα πάντα, λέω τα πάντα, ακόμη και το παρελθόν, θα πάρει τα χαρακτηριστικά σου και θα ξαναδημιουργηθεί με την δική σου εικόνα και τελειότητα.

(Η ΣΧΟΛΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ- ELIO D' ANNA - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΛΦΙΛ).

Η αληθινή επικοινωνία βασίζεται στην ιδέα που προέρχεται από τα μαθήμτα θαυμάτων ότι πάνω από όλα θέλω να δω τα πράγματα διαφορετικά και στο ότι η δύναμη της απόφασης είναι δική μου....

Ο σκοπός της αληθινής επικοινωνίας είναι να κατανοήσεις και να βιώσεις πως όλα έχουν να κάνουν με σένα και πάντα μα πάντα υπάρχει αυτή η μία και μοναδική  "φωνή" μέσα σου που σου μιλάει καθόλη τη διάρκεια της ημέρας γιατί πραγματικά γνωρίζει!!!! Μια επικοινωνία που υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει πέρα από τον χρόνο και τον χώρο.

 

Περισσότερα...